Layar LED Indoor

Short Description:

tingkat 1.Gray: 65536 tingkat, refresh tingkat ≥1200Hz, gambar alus lan langit.

kinerja biaya 2.Higher, biaya pangopènan ngisor.

3.strictly screening gelombang LED, padhang lan voltase, dll kanggo mesthekake konsistensi saka layar wutuh.

kualitas 4.dhuwur nyopir IC, digabungake karo sistem kontrol kang wis luwih saka Processing 14bit, effecting tingkat werna abu-abu sing luwih.

5.Red, ijo lan biru LED Kripik tergabung encapsulation, perspektif luwih. adaption kuwat kanggo lingkungan

Awak chip cilik digabungake karo topeng ireng, ngasilaken aspek kontras sing luwih.

6.Faster kanggo ngumpul utawa mbongkar tanpa alat sembarang.


Detail produk

Tags Product

Kunming-pendidikan-tv-01P3 tampilan LED njero ruangan

SPESIFIKASI

item

FXI2.5

FXI3

FXI4

FXI5

FXI6

Konfigurasi piksel

SMD2121

SMD2121

SMD2121

SMD2121

SMD2121

Piksel Pitch (mm)

2,5

3

4

5

6

Piksel Kapadhetan (piksel / ㎡)

160000

111111

62500

40000

27777

Standard Size Kabinet (mm)

480 × 480

576 × 576

512 × 512

640 × 640

768 × 768

Resolusi Panel (W × H)

192 × 192

192 × 192

128 × 128

128 × 128

128 × 128

Bobot (kg / pcs)

≤6.5

≤8

≤6.5

≤10

≤15

padhange imbangan putih (nits)

1200 luwes

1200 luwes

1200 luwes

1200 luwes

1200 luwes

* Max. Power Konsumsi (W / ㎡)

800

800

1000

800

800

* Avg. Power Konsumsi (W / ㎡)

250

250

250

250

250

serviceability

mburi

mburi

mburi

mburi

mburi

Ndeleng Angle (deg.)

140 (H) / 140 (V)

140 (H) / 140 (V)

140 (H) / 140 (V)

140 (H) / 140 (V)

140 (H) / 140 (V)

Refresh Rate (Hz)

> 1200

> 1200

> 1200

> 1200

> 1200

Driving Mode

1/32 scan

1/32 scan

1/16 scan

1/16 scan

1/16 scan

Gray Level (Bit)

12/14/16

12/14/16

12/14/16

12/14/16

12/14/16

kontras rasio

3000: 1

3000: 1

3000: 1

3000: 1

3000: 1

Suhu werna (K)

2000 ≤ TC ≤ 9300 luwes

2000 ≤ TC ≤ 9300 luwes

2000 ≤ TC ≤ 9300 luwes

2000 ≤ TC ≤ 9300 luwes

2000 ≤ TC ≤ 9300 luwes

imbuhan padhang

Programmable / otomatis / manual

Programmable / otomatis / manual

Programmable / otomatis / manual

Programmable / otomatis / manual

Programmable / otomatis / manual

warna Kalibrasi

Padhang lan chroma kalibrasi

Padhang lan chroma kalibrasi

Padhang lan chroma kalibrasi

Padhang lan chroma kalibrasi

Padhang lan chroma kalibrasi


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!