FXI2.5 LED screen

Short Description:

tingkat 1.Gray: 65536 tingkat, refresh tingkat ≥1200Hz, gambar alus lan langit.

kinerja biaya 2.Higher, biaya pangopènan ngisor.

3.strictly screening gelombang LED, padhang lan voltase, dll kanggo mesthekake konsistensi saka layar wutuh.


Detail produk

Tags Product

Kunming-pendidikan-tv-01P3 tampilan LED njero ruangan

tingkat 1.Gray: 65536 tingkat, refresh tingkat ≥1200Hz, gambar alus lan langit.

kinerja biaya 2.Higher, biaya pangopènan ngisor.

3.strictly screening gelombang LED, padhang lan voltase, dll kanggo mesthekake konsistensi saka layar wutuh.

kualitas 4.dhuwur nyopir IC, digabungake karo sistem kontrol kang wis luwih saka Processing 14bit, effecting tingkat werna abu-abu sing luwih.

5.Red, ijo lan biru LED Kripik tergabung encapsulation, perspektif luwih. adaption kuwat kanggo lingkungan

Awak chip cilik digabungake karo topeng ireng, ngasilaken aspek kontras sing luwih.

6.Faster kanggo ngumpul utawa mbongkar tanpa alat sembarang.

SPESIFIKASI

item

FXI2.5

Konfigurasi piksel

SMD2121

Piksel Pitch (mm)

2.5mm

Piksel Kapadhetan (piksel / ㎡)

160000

Standard Size Kabinet (mm)

480mm×480mm

Material panel

Die casting Aluminium

Panel Resolution (W*H)

192 × 192

Bobot (kg / pcs)

7.0kg

padhange imbangan putih (nits)

1200nits adjustable

Max. Power Consumption (W/㎡)

800

Avg. Power Consumption (W/㎡)

250

serviceability

mburi

Ndeleng Angle (deg.)

140 (H) / 140 (V)

Refresh Rate (Hz)

1920Hz

Driving Mode

1/32 scan

Gray Level (Bit)

12/14/16

kontras rasio

3000: 1

Protection Rating

IP40 Front / IP41 Back

Suhu werna (K)

2000 ≤ TC ≤ 9300 luwes

imbuhan padhang

Programmable / otomatis / manual

warna Kalibrasi

Padhang lan chroma kalibrasi


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!