HD piksel Cilik wall video LED

Short Description:

1. Lampu bobot kurang saka 7.8kg kanggo saben panel.

2. Biaya Low saka Penyambungan: Kanthi aspek panel sampurna saka 16: 9, sumringah HD tampilan LED bisa gampang spliced ​​ing konsisten karo babagan video kerep digunakake saka 4: 3 utawa 16: 9, kang bisa nemen ngurangi biaya pamotongan ing kondisi dual saka sumber sinyal diwènèhaké lan pemandangan tartamtu.


Detail produk

Tags Product

ngawasi tengah piksel cilik Jarak wall video LED

1. Lampu bobot kurang saka 7.8kg kanggo saben panel.

2. Biaya Low saka Penyambungan: Kanthi aspek panel sampurna saka 16: 9, sumringah HD tampilan LED bisa gampang spliced ​​ing konsisten karo babagan video kerep digunakake saka 4: 3 utawa 16: 9, kang bisa nemen ngurangi biaya pamotongan ing kondisi dual saka sumber sinyal diwènèhaké lan pemandangan tartamtu.

3. Dhukungan kanggo Instalasi Front lan Maintenance: Modul, sumber daya, nampa kertu, kertu konversi, lan kabel antarane Panel bisa kabeh maintained saka ngarep. Tambahan, panel khusus-dirancang bisa diinstal saka ngarep uga, kang ndadekake luwih adaptif kanggo kondisi karo papan winates

4. Perfect Tampilan efek: 160 ° super sudhut horisontal lan vertikal amba ndeleng isine pelanggan liyane potensial. Gambar nyebarake sing stabil kanthi ora line mindhai, lan pojok gambar punika cetha lan langit nalika dealing with dinamis.

5. Operation Aman: Kanthi serep pindho panas kanggo Signal, nyebarake stabil bakal dijamin nalika Gagal happens.Anti-hacking enkripsi bisa supaya angkoro sinyal cut-off lan input. 

SPESIFIKASI

item

HD1.667

HD1.875

HD2

Konfigurasi piksel

SMD LED

SMD LED

SMD LED

Piksel Pitch (mm)

1,667

1,875

2.0

Piksel Kapadhetan (piksel / ㎡)

360000

284000

250000

Size Panel (mm)

400 (W) × 300 (H) × 88 (D)

480 (W) × 480 (H) × 88 (D)

480 (W) × 540 (H) × 88 (D)

Resolusi Panel (W × H)

240 × 180

256 × 256

240 × 270

Material panel

Die - casting aluminium

Die - casting aluminium

Die - casting aluminium

Bobot (kg / pcs)

≤6.5

≤7.8

≤10

padhange imbangan putih (nits)

800 luwes

800 luwes

800 luwes

* Max. Power Konsumsi (W / ㎡)

800

800

800

* Avg. Power Konsumsi (W / ㎡)

250

250

250

serviceability

Ngarep / Mburi

Ngarep / Mburi

Ngarep / Mburi

Ndeleng Angle (deg.)

160 (H) / 160 (V)

160 (H) / 160 (V)

160 (H) / 160 (V)

Refresh Rate (Hz)

1920/3840

1920/3840

1920/3840

Gray Level (Bit)

14/16/18

14/16/18

14/16/18

kontras rasio

3000: 1

3000: 1

3000: 1

Suhu werna (K)

2000 ≤ TC ≤ 9300 luwes

2000 ≤ TC ≤ 9300 luwes

2000 ≤ TC ≤ 9300 luwes

imbuhan padhang

Programmable / otomatis / manual

Programmable / otomatis / manual

Programmable / otomatis / manual

warna Kalibrasi

Padhang lan chroma kalibrasi

Padhang lan chroma kalibrasi

Padhang lan chroma kalibrasi


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!