FPP1.667 LED Display

Short Description:

1. Lampu bobot kurang saka 7.8kg kanggo saben panel.

2. Biaya Low saka Penyambungan: Kanthi aspek panel sampurna saka 16: 9, sumringah HD tampilan LED bisa gampang spliced ​​ing konsisten karo babagan video kerep digunakake saka 4: 3 utawa 16: 9, kang bisa nemen ngurangi biaya pamotongan ing kondisi dual saka sumber sinyal diwènèhaké lan pemandangan tartamtu.


Detail produk

Tags Product

ngawasi tengah piksel cilik Jarak wall video LED

1. Light weight less than 4.5kg for each panel.

2. Biaya Low saka Penyambungan: Kanthi aspek panel sampurna saka 16: 9, sumringah HD tampilan LED bisa gampang spliced ​​ing konsisten karo babagan video kerep digunakake saka 4: 3 utawa 16: 9, kang bisa nemen ngurangi biaya pamotongan ing kondisi dual saka sumber sinyal diwènèhaké lan pemandangan tartamtu.

3. Support for Front & Back Installation and Maintenance: Module, power supply, receiving card, conversion card, and cables between panels could all be maintained from the front & back. Additionally, the specially-designed panel could be installed from front as well, which makes it more adaptive to the condition with limited space

4. Perfect Tampilan efek: 160 ° super sudhut horisontal lan vertikal amba ndeleng isine pelanggan liyane potensial. Gambar nyebarake sing stabil kanthi ora line mindhai, lan pojok gambar punika cetha lan langit nalika dealing with dinamis.

5. Safe Operation: With hot double backup for Signal, stable broadcasting would be guaranteed when failure happens. Anti-hacking Encryption could avoid malicious signal cut-off and input.

SPESIFIKASI

item

HD1.667

Konfigurasi piksel

SMD LED

Piksel Pitch (mm)

1,667

Piksel Kapadhetan (piksel / ㎡)

360000

Size Panel (mm)

400 (W) × 300 (H) × 88 (D)

Resolusi Panel (W × H)

240 × 180

Material panel

Die - casting aluminium

Bobot (kg / pcs)

≤4.5

White balance brightness

800nits (adjustable)

* Max. Power Konsumsi (W / ㎡)

800

* Avg. Power Konsumsi (W / ㎡)

250

serviceability

Ngarep / Mburi

Ndeleng Angle (deg.)

160 (H) / 160 (V)

Refresh Rate (Hz)

1920/3840

Gray Level (Bit)

14/16/18

kontras rasio

3000: 1

Protection Rating

Front IP30 Back IP41

Suhu werna (K)

2000 ≤ TC ≤ 9300 luwes

imbuhan padhang

Programmable / otomatis / manual

warna Kalibrasi

Padhang lan chroma kalibrasi


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!